КНП "Центр комунікації"
Головна Новини День Донора у VcentriHUB

День Донора у VcentriHUB

25/11/2022День Донора у VcentriHUBДень Донора у VcentriHUB

В листопаді ми вкотре провели виїзний День донора у #VcentrіHUB спільно з Департаментом суспільних комунікацій КМДА, Київською міською організацією Червоного Хреста України та Київським міським центром крові. Завдяки заходу було зібрано майже 34 літри крові, а це понад 200 збережених життів!

Вже традиційно долучились до донорства й представники міської влади. Директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк здає кров не вперше:
«Я регулярно долучаюсь до донорства, оскільки це мінімальна допомога від кожного. Мінімальна, але вагома. Тому сьогодні у Vcentri HUB Шевченківського району ми вкотре розгорнули мобільну здачу крові. Киянам не потрібно йти у лікарні, вони можуть це зробити в громадському хабі майже у центрі столиці. Це зручно», - говорить Роман Лелюк.

А ми, в свою чергу, закликаємо усіх охочих долучатись до подібних ініціатив, адже це не тільки допомога тим, хто потребує, а й дуже корисний процес для людського організму, здача крові покращує емоціональний стан людини та сприяє самооновленню всього організму! 

Вже зовсім скоро відбудеться виїзний День Донора у VcentriHUB: Голосіїв - слідкуйте за анонсами та долучайтесь!

Дякуємо партнерам за організацію, а донорам за громадянську позицію!
Все буде Україна! 

https://t.me/VCENTRI