КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Cьогодні знайомимо вас з нашими друзями та партнерами – Київським міським центром соціальної, професійної та трудової реабілітації інвалідів

Cьогодні знайомимо вас з нашими друзями та партнерами – Київським міським центром соціальної, професійної та трудової реабілітації інвалідів

27/04/2023Cьогодні знайомимо вас з нашими друзями та партнерами – Київським міським центром соціальної, професійної та трудової реабілітації інвалідів#Партнери_Vcentri

Cьогодні знайомимо вас з нашими друзями та партнерами – Київським міським центром соціальної, професійної та трудової реабілітації інвалідів. 

Організація здійснює комплекс реабілітаційних заходів, які спрямовані на всебічний розвиток людей з інвалідністю, які досягли повноліття, та дітей з інвалідністю віком від 16 років. 

Міський центр соціальної, професійної та трудової реабілітації інвалідів наші давні партнери, з якими ми реалізували низку спільних заходів.

На початку повномасштабної війни представники Центру допомагали нам у консультаціях переселенців щодо соціальної, психологічної та професійної реабілітації.

Також у наших Vcentri Hub проходили такі заходи, наприклад як:

– Круглий стіл з нагоди Всесвітнього дня психічного здоров’я «Актуальні проблеми психічного здоров’я»;

– Лекція для навчання та підтримки людей, які мають проблеми з психічним здоров'ям та постраждали від війни.
Та багато іншого!

А сьогодні відвідувачі Центру реабілітації людей з інвалідністю представили у нашому Vcentri Hub: Шевченківський прем’єру вистави «За вдома зайцями».

Дорогі друзі, дякуємо вам за вашу безцінну працю та чекаємо вас і ваші чудові проєкти! 

t.me/VCENTRI
#Київ_незламний