КНП "Центр комунікації"
Головна Новини VcentriHUB на Київському форумі волонтерів

VcentriHUB на Київському форумі волонтерів

09/12/2022VcentriHUB на Київському форумі волонтерівДнями у Києві вдруге відбувся Київський форум волонтерів на якому підіймались важливі соціальні та гуманітарні питання.
Під час форуму провели дві панелі. Перша стосувалась фізичної та психологічної реабілітації цивільних і військових під час війни. А на другій обговорювали шляхи співпраці влади та волонтерства.

До заходу долучилися понад три сотні учасників, серед яких і команда #Vcentri

З перших днів війни ми активно підтримуємо волонтерські та громадські ініціативи. У березні приміщення наших #VcentrіHUB виконували функцію волонтерських і гуманітарних штабів та стали районними логістичними центрами.
Cьогодні ми активно працюємо із внутрішньо переміщеними особами, надаємо консультації населенню, для кожного, кому це необхідно, проводяться юридичні консультації та особисті прийоми психологів.
Війна не зупинила навчання та розвиток! Ми радіємо, що наша цільова аудиторія зростає і розуміємо свою відповідальність за актуальність та якість наших послуг.
Для киян та гостей міста постійно проводяться тренінги, майстер-класи, благодійні акції, творчі вечори та цікаві лекції тощо.

Тож нам є яким досвідом поділитись, адже ми активно співпрацюємо майже з трьома сотнями громадських організацій та благодійних фондів столиці!
Продовжуємо робити усе можливе заради перемоги та дякуємо кожному волонтеру за невтомну працю!