КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Робимо важливі кроки до збереження ресурсів і підвищення енергоефективності!

Робимо важливі кроки до збереження ресурсів і підвищення енергоефективності!

09/09/2024Робимо важливі кроки до збереження ресурсів і підвищення енергоефективності!Нещодавно у Vcentri Hub: Шевченківський, команда Центру комунікації в рамках проєкту "Стратегія енергоефективності мережі Vcentri Hub" за грантової підтримки від громадської організації "Центр екологічних ініціатив "Екодія", провела захід на тему: "Управління витратами на енергію: методи та інструменти для моніторингу, аналізу та оптимізації витрат".

Захід проходив у форматі фокус-групи, що передбачало обговорення учасниками питань, як краще використовувати енергію. А також слухачі отримали практичні поради щодо збереження ресурсів.

Зустріч продовжила наш цикл онлайн-лекцій за даною тематикою. А саме, представники комунальних підприємств столиці вже прослухали наступні лекції:
- Культура енергоефективності на робочому місці: залучення персоналу до участі у програмах з енергозбереження та створення сприятливого середовища для ініціатив та інновацій.
- Споживання енергії в побуті. Аналіз енерговитрат вдома та впровадження відповідального ставлення до енергоресурсів.
- Облік використання енергоресурсів на підприємстві.
- Енергоефективність підприємства: стратегії оптимізації споживання енергії та використання ресурсів для зменшення втрат.

Дякуємо нашим партнерам за спільну роботу над проєктом та всім учасникам за їхню активність!

Проєкт фінансується Європейським Союзом. Публікація підготовлена за фінансової підтримки Європейського Союзу. Її зміст є виключною відповідальністю Центру комунікації і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

https://t.me/VCENTRI