КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Майстерня міста-2024 на Оболоні: свято творчості та розваг для всієї родини!

Майстерня міста-2024 на Оболоні: свято творчості та розваг для всієї родини!

11/09/2024Майстерня міста-2024 на Оболоні: свято творчості та розваг для всієї родини!☀ 7 вересня Парк "Наталка" перетворився на простір натхнення, де кожен зміг знайти щось цікаве для себе. Творчі осередки, благодійний ярмарок та безліч активностей подарували відвідувачам незабутні враження!

Для відвідувачів були організовані майстер-класи із виготовлення ляльок, плетіння патріотичних браслетів та інші захоплюючі заняття. Благодійний ярмарок із хендмейд виробів та сімейні конкурси від Червоного Хреста дарували радість дітям і дорослим. ❤️

♜ Гра в шахи, організована Федерацією шашок м. Києва, захопила увагу багатьох гостей фестивалю, а інтерактивні заняття від Патрульної поліції та ДСНС дозволили ближче познайомитися з правилами безпеки та спецтехнікою. 

Команда Центру комунікації доклала максимум зусиль, щоб цей захід став незабутнім для всіх учасників. І, судячи зі щасливих посмішок наших гостей, нам це вдалося! ????

❤ Дякуємо колегам з Департаменту суспільних комунікацій КМДА та кожному, хто долучився до створення цієї неймовірної події — майстрам, волонтерам, партнерам і всім присутнім! ✔️

✔ Детальнішу інформацію ви можете знайти в статті Вечірнього Києва за посиланням.

Захід було реалізовано у співпраці з проєктом «Інтегрований розвиток міст в Україні II», який виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки Урядів Німеччини та Швейцарії. 

https://t.me/VCENTRI