КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Грантові можливості у червні

Грантові можливості у червні

31/05/2021Грантові можливості у червні

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на червень.

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів.


ІСАР Єднання традиційно запрошує організації громадянського суспільства до участі у декількох конкурсах. Гранти у рамках програми «Дофінансування залучених ресурсів» надаються учасникам з метою розвитку місцевої філанстропії та посилення спроможностей організацій налагоджувати стосунки з місцевими громадами, місцевою владою та бізнесом (https://bit.ly/34yaeiM). Прийом проєктних пропозицій триває постійно, заявки розглядаються щомісяця.

Розмір гранту – від 64 до 320 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок у червні – 10 червня 2021 року.


Конкурс грантів «Швидка необхідна підтримка» має надати доступ до ресурсів організаціям, які опинилися у загрозливому становищі через COVID-19. За прогнозами експертів друга хвиля пандемії, яка прийде восени-взимку, завдасть навіть сильнішого удару, ніж навесні. Тому важливо уже сьогодні підтримати і посилити спроможності ОГС, щоб протистояти викликам, спричиненим пандемією (https://bit.ly/3yPDrE0). Прийом проєктних пропозицій триває постійно, заявки розглядаються щомісяця.

Розмір гранту – від 64 до 480 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок у червні – 10 червня 2021 року.

Міжнародний фонд «Відродження» як завжди щедрий на гранти і охоче надає підтримку достойним. Серед конкурсів від МФ «Відродження»:


Конкурс «Краудфандінг для медіа» з метою зміцнення зв’язків ЗМІ з їхніми аудиторіями, формування навколо медіа сталих спільнот (https://bit.ly/3p6MkUU).

Розмір гранту – до 200 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 01 червня 2021 року.


Конкурс «Аналіз і моніторинг впровадження політик і програм щодо захисту довкілля на місцевому і регіональному рівнях». До участі у конкурсі запрошуються консорціуми із двох інститутів громадянського суспільства, одна з яких має практичний досвід протидії корупції, а інша – є грантером EPAIU (https://bit.ly/3uzW9Mt).

Розмір гранту – до 500 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 01 червня 2021 року.


Конкурс «Краудфандінг для соціального підприємництва» проводиться з метою популяризації соціального підприємництва та створення позитивної практики залучення соціальними підприємствами коштів спільноти. (https://bit.ly/3yTm850м).

Розмір гранту – до 200 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 01 червня 2021 року.


Конкурс міні-грантів «Європейське мережування та співпраця». Мета конкурсу: розвиток співпраці та партнерства з європейськими аналітичними центрами, громадськими мережами, коаліціями, платформами. Учасниками можуть бути громадські організації, що отримали грантову підтримку від МФ «Відродження» у 2020-2021 році (https://bit.ly/3gQeQIC).  

Розмір гранту – до 150 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 03 червня 2021 року.

Центр культурного менеджменту за фінансування Посольства Королівства Нідерландів у рамках програми «Культура законності» продовжує конкурс проєктів, що будуть спрямовані на висвітлення суспільної цінності верховенства права, доброчесності, антикорупційної поведінки, культури законності (https://bit.ly/3kqX3ax).

Розмір гранту – до 15 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 30 червня 2021 року.


Посольство США в Україні реалізує програму малих грантів публічної дипломатії для підтримки проєктів у галузі освіти (https://bit.ly/3bHrgOx).

Розмір гранту – до 40 тис. дол.

Кінцевий термін подання заявок – 15 липня 2021 року.


Також на постійній основі приймають заявки National Endowment for Democracy (просування демократичних цінностей та зміцнення демократичних інституцій – https://bit.ly/3pWXTNw); USAID та ІСАР Єднання (програма міні-грантів для зміцнення організаційних спроможностей інститутів громадянського суспільства – https://bit.ly/3byY7VG); Council of Europe (гранти для молодіжних організацій – https://bit.ly/3q0GMdr); USAID (програма на підтримку ініціатив громадських організацій та медіа у сфері протидії корупції – https://bit.ly/3krWwVG); програма «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні “ВзаємоДія!”» на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції (https://bit.ly/3w6GWVf).

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!